Bu çalışmayla beldenin yaz mevsiminde daha sağlıklı ve keyifli bir ortam sunması hedefleniyor.

Böcekli'de Lavra Ve Sineklerle Mücadele Çalışmaları Başladı (6)Başkan Çerçi, "Sizin belediyeniz, vatandaşlarımızın rahatı için tüm önlemleri alıyor. Yaz mevsiminin canlılığı ve neşesi hep sizinle olsun diye beldemizde lavra ve sineklerin potansiyel üreme noktalarında ilaçlama çalışması başlattık. Sevdamız Böcekli" açıklamasında bulundu.

Böcekli'de Lavra Ve Sineklerle Mücadele Çalışmaları Başladı (5)Bu kapsamlı çalışmanın beldede temiz bir çevre ve daha konforlu bir yaşam alanı sağlamak amacıyla başlatıldığı bildirildi. Böcek ve sinek gibi zararlıların üreme alanlarının tespitiyle birlikte etkili bir şekilde ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Böcekli'de Lavra Ve Sineklerle Mücadele Çalışmaları Başladı (3)Belediye yetkilileri, lavra ve sineklerin yayılımını engellemek için yürütülen ilaçlama çalışmalarına büyük önem veriyor.

Böcekli'de Lavra Ve Sineklerle Mücadele Çalışmaları Başladı (2) Vatandaşların yaz aylarında rahatça ve sağlıklı bir şekilde vakit geçirebilmeleri için ilaçlama çalışmaları titizlikle yürütülüyor.

GÜNCELLEME - Adana'da motosiklet üretim tesisinde çıkan yangına müdahale ediliyor GÜNCELLEME - Adana'da motosiklet üretim tesisinde çıkan yangına müdahale ediliyor

Böcekli'de Lavra Ve Sineklerle Mücadele Çalışmaları Başladı (1)Beldede bu tür zararlılarla mücadele kapsamında alınan önlemler, halk sağlığını korumaya yönelik bir adım olarak değerlendiriliyor. İlaçlama çalışmaları boyunca belediye ekiplerinin yerinde incelemeler yaparak vatandaşlardan gelen talepleri de dikkate alması planlanıyor.

Muhabir: Ersin Şimşek