Osmaniye’nin Düziçi İlçesine kırılmış, yakılmış çocuk parkının oyun gruplarının değiştirilmesi için Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper Öner harekete geçti.

Düziçi’nde kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından zarar verilen Şehit Mehmet Burak Demirci Parkı’nın yenileme çalışmaları başladı.

Düziçi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yerinde tespit ettiği kırarak ve yakarak zarar verilen Eski Emniyet Müdürlüğü Altındaki Şehit Mehmet Burak Demirci parkında bulunan çocuk oyun parkında yer alan aletler yenileme ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

İlçeyi güzelleştirmek için gece gündüz ayrımı yapmaksızın çalışmaya devam ettiklerini ifade eden  Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner “Hep birlikte bu ilçeye sahip çıkalım” dedi.

Başkan Alper Öner onarım ve tamirat çalışmaları hakkında yaptığı değerlendirmede “Biz halkımız için halkımız ile birlikte varız. Bizler ilçemizi güzelleştirmek için gece gündüz ayrımı yapmaksızın çalışmaya devam ediyoruz edeceğiz. Ancak bu yapılan çalışmaları korumak ve sahip çıkmak sizlerin görevi. Hep birlikte bu ilçeye sahip çıkalım. Yakıp yıkıp kırıp dökmekle memlekete sevilmez. Buralarda oynayan çocuklar bizim yarınlarımız. Onların mutlu olması, çocukluklarını yaşaması için hepimiz bir olup, el ele vermeliyiz. Düziçi için Değer.” Dedi.

Parkın eski güzel günlerine dönmesi için çalışmaların hızlı şekilde sürdüğünü kaydeden Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper Öner  “Vatandaşlarımızdan ricamız, devletin malına zarar veren kim olursa olsun kolluk kuvvetlerimize lütfen bilgi verin” dedi.  Düziçi Belediyesi