Düziçi İlçe Halk Eğitim Merkezi, "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" kapsamında Milli Eğitim Bakanlığından teşekkür belgesi aldı.

İlçe’de açılan kurslarla, kursiyerlere eğitim veren Düziçi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü hem bireysel ve toplumsal gelişime hem de istihdama yönelik sunduğu katkılardan dolayı teşekkür belgesi almaya hak kazandı.

Aldıkları teşekkür belgesiyle gurur yaşadıklarını söyleyen Düziçi Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mahmut Tabak "Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından yıl içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalardan ötürü teşekkür belgesi ile ödüllendirildik. Yıl içerisinde yaptığımız çalışmalarda emeği geçen kursiyerlerimize, öğrencilerimize, usta Öğretici ve öğretmenlerimize, idari personellerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Düziçi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce 'Her yaşta, her yerde, herkese eğitim' sloganı ile yürüttüğümüz hizmeti, örgün eğitimin yanında örgün eğitim dışına çıkmış bütün yaş gruplarına kişisel gelişim, meslek edindirme, kültürel, sportif ve hobi kursları ile eğitim faaliyetlerini yürütmekteyiz. Yaptığımız çalışmalarla Düziçi’nde her yaştan vatandaşımızın kurslarımızdan faydalanmalarını sağlıyoruz. Hedefimiz daha fazla kurs çeşidi ile daha fazla kursiyerlere erişmek, üretmek, üretime yönelik kurslar düzenlemek, istihdama katkı sağlamak, kişisel gelişimi desteklemek, girişimcileri cesaretlendirmek, ustalarımızla zanaatkarlarımıza destek olmaktır.

Vatandaşlarımızı aynı zamanda estetik değerlerle buluşturarak kaliteli vakit geçirmelerine yardımcı oluyoruz" diye konuştu.

Mahmut Tabak, teşekkür belgesini Düziçi ilçe milli eğitim müdürü Cuma Sağır taktim etti. Haber: Ersin Şimşek