Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov, Kahramanmaraş'ta konuştu: Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov, Kahramanmaraş'ta konuştu:

Bayramın, toplumda dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirmesini temenni eden Yanık, bu özel günün önemine vurgu yaptı.

Tören sırasında bir konuşma gerçekleştiren Yanık, Ramazan Bayramı'nın, toplumsal barış ve kardeşliğin güçlendirilmesi açısından önemli bir fırsat olduğunu belirtti. "Bayramlar, aramızdaki bağları kuvvetlendiren, gönüller arası köprüler kurmamıza yardımcı olan müstesna zamanlardır" diyerek, AK Parti'nin halkla iç içe olma politikasının önemine değindi.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Ramazan Bayramı'nda Partililerle Buluştu (3)Osmaniye İl Başkanlığı'nda düzenlenen etkinlik, coşkulu bir katılımla gerçekleşti. Yanık, burada yaptığı konuşmada aile ve sosyal politikalara dair hükümetin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı olarak da insan haklarına duyduğu hassasiyeti ve bu alandaki çalışmalarını katılımcılarla paylaştı.

Bayramlaşma töreninde vatandaşlarla tek tek ilgilenerek bayramlarını kutlayan Yanık, etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada, "Halkımızla bir araya gelmek, onların bayramını kutlamak, dilek ve önerilerini dinlemek bizler için büyük bir onurdur. AK Parti olarak her daim milletimizin yanında, onların mutluluğu ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Ramazan Bayramı'nda Partililerle Buluştu (1)Etkinlik, karşılıklı iyi dileklerin ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu. Derya Yanık'ın katılımıyla daha da anlam kazanan bayramlaşma töreni, partililer ve Osmaniye halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Teşkilat Bayramlaşmasında (4)

Muhabir: Mustafa Düzenli