Kamu bankalarının destek kredisi paketlerinin yakından takip edildiği bir dönemde, Ziraat Bankası'nın bu kredi duyurusu büyük ilgi gördü.

İlk Evim Konut Kredisi Başvuru Şartları Ve Detaylar Belli Oldu (7)Merkez Bankası'nın uyguladığı parasal sıkılaşma politikasıyla birlikte kredi faizlerinde yaşanan yükseliş, vatandaşları alternatif finansman kaynaklarına yönlendirmişti.

İlk Evim Konut Kredisi Başvuru Şartları Ve Detaylar Belli Oldu (4)

Ziraat Bankası'nın açıkladığı yeni destek kredisi paketiyle, aylık taksit tutarları düşürülerek vatandaşlara kolaylık sağlanıyor.

İlk Evim Konut Kredisi Başvuru Şartları Ve Detaylar Belli Oldu (5)

Ortak konut kredisi kampanyası kapsamında, kişilere ortak kredi çekme imkanı sunuluyor ve bu krediyi alanlar aylık taksit tutarlarını 5'e kadar bölerek ödeme kolaylığı elde ediyorlar.

İlk Evim Konut Kredisi Başvuru Şartları Ve Detaylar Belli Oldu (2)

Ortak Konut Kredisi Kampanyası Detayları

Ziraat Bankası'nın ortak konut kredisi kampanyası, kişilere bir araya gelerek konut alımlarını kredilendirme fırsatı sunuyor.

İlk Evim Konut Kredisi Başvuru Şartları Ve Detaylar Belli Oldu (6)Kampanya kapsamında en az 2 en fazla 5 kişinin bir araya gelerek konut kredisi başvurusu yapabileceği belirtiliyor.

İlk Evim Konut Kredisi Başvuru Şartları Ve Detaylar Belli Oldu (2)Başvuru şartları ve koşulları ise şu şekilde:

  • Düzenli geliri bulunan en az 2, en fazla 5 kişi bir araya gelerek konut alımlarını kredilendirilebilir. İlk Evim Konut Kredisi Başvuru Şartları Ve Detaylar Belli Oldu (3)
  • Ortaklardan biri, birkaçı ya da tümüne kredi verilebilir. İlk Evim Konut Kredisi Başvuru Şartları Ve Detaylar Belli Oldu (1)
  • Kredi tutarı, satın alınacak konutun değeri üzerinden belirlenir ve BDDK tarafından belirlenen azami kredi tutarlarına/oranlarına göre hesaplanır. Osmaniye'de Deprem Konutları İçin Kura Heyecanı (5)
  • Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir ve ek teminat istenebilir. Osmaniye'de Deprem Konutları İçin Kura Heyecanı (4)
  • Bireysel kredi kullanan kişilere hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası ürünleri sunulur.

Osmaniye'de Deprem Konutları İçin Kura Heyecanı (2)Ziraat Bankası'nın bu kampanyasıyla, vatandaşlara uygun koşullarda konut alımı için finansal destek sağlanması hedefleniyor.

Editör: Resul Özdil