Osmaniye'nin seçim atmosferi, Zafer Partisi'nin belediye başkan adayı Ahmet Atakan Ertuğ ve eşi Ceyda Ertuğ'un oy kullanmasıyla yoğunlaştı. Sabah saatlerinde sandık başına gelen çift, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

CHP Niğde Milletvekili  Ömer Fethi Gürer'den Hayvancılık Eleştirisi CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'den Hayvancılık Eleştirisi

Seçim merkezinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Ahmet Atakan Ertuğ, "Bugün, Osmaniye'nin geleceği için önemli bir gün. Tüm halkımıza demokratik haklarını kullanmaları ve tercihlerini belirlemeleri çağrısında bulunuyorum. Bizim için önemli olan, şeffaf ve adil bir seçim sürecidir. Halkımızın tercihlerine saygı duyacağız" dedi.

Zafer Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı Ertuğ Eşi Ile Birlikte Oy Kullandı (2)Eşi Ceyda Ertuğ ise, "Osmaniye'nin her bir vatandaşı için daha iyi bir gelecek istiyoruz. Bu nedenle bugün sandık başına gelerek demokratik haklarımızı kullandık. Umarım halkımızın tercihi, ilimiz için en hayırlı sonuçları getirir" şeklinde konuştu.

Ahmet Atakan Ertuğ ve eşi Ceyda Ertuğ, oy kullanmanın ardından vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Seçim sonuçları merakla beklenirken, adaylar ve destekçileri umutlu bir şekilde sonuçları bekliyor.

Editör: Resul Özdil