Projeye başvuran gençlerden özellikle teknolojik fikirler sunmaları isteniyor. Yazılım, teknolojik ürünler veya özgün tasarımlarla gelecek vaat eden girişimciler için 6 aylık periyotlarla Türkiye'nin önde gelen iş insanlarının Osmaniye'ye getirilerek sunum yapma ve iş ortaklığı fırsatı sunulacak.

Gen Türkiye'nin verilerine göre, 2023 yılında 219 farklı girişimciye toplamda 154 milyon dolarlık yatırım yapıldı. "Meleğim Sensin" projesiyle, Osmaniye'nin gençleri de benzer bir başarı hikayesine imza atabilirler.

Zafer Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı Atakan Ertuğ Meleğim Sensin Projesi (3)Projeye başvuranların fikirlerinin çalınmaması için patent ve telif haklarının sağlanacağı vurgulanıyor. Böylece, gençlerin hayallerine kavuşmaları için engeller ortadan kaldırılıyor.

Son olarak, gençlere cesaret veren Atakan Ertuğ, başarıya giden yolda korkusuzca adım atılması gerektiğini vurguluyor. Doğru zaman, doğru yer ve doğru projeyle hayallerin gerçekleşebileceğine inandığını belirtiyor.

Osmaniye'nin Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Atakan Ertuğ " Yeni Projemizle Karşınızdayız:  Yapamazsın Baskısı ve Maddi İmkansızlıklar Sizi Hayallerinizden Uzaklaştırmasın. Sevgili gençler ve artık tecrübeliyim iş kurmak istiyorum diyenler. Türkiye’de örnekleri görülen ancak Belediye bünyesinde örneği olmayan bir projeye daha imza atmak istiyoruz. Meleğim sensin projesi kapsamında sizlerden özellikle teknolojik fikirlerinizi sunum olarak hazırlamanızı isteyeceğiz. Fikirleriniz bir yazılım, teknolojik bir ürün ya da amacına uygun üretilecek olan bir eşya olabilir.

Karşılığını alacağınıza inandığınız ve sizi hayallerinize taşıyacağını düşündüğünüz tüm girişimler için 6 aylık periyodlarda Türkiye’nin yatırım ve fikirlerine yön veren iş insanlarını Osmaniye’mize getireceğiz. Onlara sunum yapabilmenizi ve beğenmeleri durumunda iş ortaklığına girebilmenizi sağlayacağız.

Zafer Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı Atakan Ertuğ Meleğim Sensin Projesi (2)219 Girişime 154 Milyon Dolar Yatırım

Gen Türkiye’nin açıklamasına göre 2023 yılında 219 farklı girişim 154 milyon dolar yatırım aldı. Bu girişimlerden bir tanesi sizin projeniz olabilir.

Kaybedecek hiç bir şeyiniz yok. İlk yatırım maliyeti ya da benzeri bir maliyete katlanmayacaksınız. Siz sadece projenize ve fikirlerinize odaklanacaksınız. Geri kalan tüm konular için melek yatırımcılarınız ve Belediyemiz sizleri profesyonel olarak yönlendiriyor olacak.

Patent ve Telif Haklarını Sağlayacağız:

Yazılımların, fikirlerin ve tasarımların olmazsa olmaz konusu resmi olarak patent ve telif haklarının alınmasıdır. Fikirlerinizin çalınmaması için başvurularınızı noter onaylı olarak alacağız.

Sizi hayallerinize kavuşturacak çalışmalarınızın başkaları tarafından çalınmasına engel olacağız.

Başarabilirsiniz !!!

Gençler yıllarca önüne set çekilmiş birisi olarak sizlere rahatlıkla söyleyebilirim ki adım atarken korkmayın, bir işe girdiğinizde ne kazanacağınızdan daha çok ne kaybedeceğinizi düşünün. Başaranlardan hiç bir eksiğiniz olmadığına inanın, doğru zaman, doğru yer ve doğru proje ile hayalinize adım atabileceğinize inanın.

Saygılar ve Sevgiler  Unutulmuş Osmaniye'nin Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Atakan Ertuğ"   

Editör: Fatma Hakkoymaz Şimşek