Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklandığı Kepez'de CHP'li Altekin başkan vekili seçildi Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklandığı Kepez'de CHP'li Altekin başkan vekili seçildi

 Ziyaret sırasında Başkan Çenet ile birlikte Osmaniye'ye hizmet yolculuklarını sürdürdüklerini belirten Yanık, Rabbimden kendisine ve milletimize karşı sorumluluklarını yerine getirirken yardım dilediklerini ifade etti.
Yanık Ve Çenet Osmaniye'ye Hizmet İçin Buluştu (4)Başkan İbrahim Çenet, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Derya Yanık ve diğer misafirlerle Osmaniye'nin geleceği ve hizmet projeleri üzerine konuştu.

Yanık Ve Çenet Osmaniye'ye Hizmet İçin Buluştu (3)İki siyasetçi arasında samimi bir sohbet ortamı oluşurken, Osmaniye'nin ihtiyaçlarına yönelik planlar ve hedefler değerlendirildi.
Yanık Ve Çenet Osmaniye'ye Hizmet İçin Buluştu (2)Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Cumhur İttifakı'nın güçlü desteğiyle Osmaniye'ye kaliteli hizmet sunma yolunda çalışmalara devam edeceklerini belirtti.
Yanık Ve Çenet Osmaniye'ye Hizmet İçin Buluştu (1)Ziyaretin, şehirde daha fazla dayanışma ve iş birliği sağlama açısından önemli bir adım olduğu kaydedildi.

Muhabir: Ersin Şimşek