Ak Parti Osmaniye Belediye Meclis Üyesi Kemal Yalçın, Belediye Başkanı İbrahim Çenet'in başkanlığında yeni seçilen belediye meclis üyeleri ile 31 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk meclis toplantısını gerçekleştirdiklerini açıkladı. Yalçın, toplantıda Meclis Başkan Vekilliği ve ilgili komisyonlara seçilen arkadaşlarını tebrik ederek, Osmaniye'ye hayırlar getirmesini diledi.

Osmaniye Belediyesi’nde Yeni Dönemin Ilk Meclis Toplantısı Yapıldı (1)Yalçın, yaptığı açıklamada, "Başkanımız İbrahim Çenet'in liderliğinde, yeni dönemde göreve başlayan belediye meclis üyeleri olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Bu toplantıda, Meclis Başkan Vekilliği ve ilgili komisyonlara seçilen arkadaşlarımızı tebrik ettik ve görevlerinde başarılar diledik." ifadelerini kullandı.

Yarbaşı Belediyesi'nden Güvenli Ulaşım İçin Bordür Boyama Çalışmaları Yarbaşı Belediyesi'nden Güvenli Ulaşım İçin Bordür Boyama Çalışmaları

Osmaniye Belediyesi’nde Yeni Dönemin Ilk Meclis Toplantısı Yapıldı (2)Ayrıca, ilk meclis toplantısında kendilerini yalnız bırakmayan Ak Parti İl Başkanı Adnan Bayram'a da teşekkürlerini ileten Yalçın, "Her zaman olduğu gibi ilk meclis toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan Sn. Ak Parti İl Başkanımız Adnan Bayram beye de teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Yalçın, yeni dönemde Osmaniye'nin daha da ileriye taşınması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

Muhabir: Resul Özdil