Osmaniye'nin İlk Sanal Düşünce Kulübü: Gündem Analiz Osmaniye'nin İlk Sanal Düşünce Kulübü: Gündem Analiz

AK Parti Toprakkale Belediye Başkan Adayı Bekirhan Uyutmaz, ilçedeki hastaneleri ziyaret ederek tedavi gören hemşehrilerini yalnız bırakmadı. Hastane ziyaretleri sırasında hemşehrilerinin sağlık durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini ileten Uyutmaz, vatandaşlara moral ve destek verdi.

Uyutmaz, Hastane Ziyaretleriyle Hemşehrilerine Destek Verdi (1)Uyutmaz, Toprakkale'deki hastanelerde tedavi gören hemşehrilerini ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi almak ve geçmiş olsun dileklerini iletmek amacıyla yoğun bir program gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında hemşehrilerine moral veren Uyutmaz, hastalarla yakından ilgilendi ve sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı.

Uyutmaz, Hastane Ziyaretleriyle Hemşehrilerine Destek Verdi (2)Hastane ziyaretleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Uyutmaz, "Toprakkale'deki hastaneleri ziyaret ederek tedavi gören hemşehrilerimize moral ve destek olmak istedik. Onların yanında olduğumuzu hissettirmek, geçmiş olsun dileklerimizi iletmek bizim için önemliydi. Dualarımız, acil şifaları için onlarla birlikte. İnşallah en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar." şeklinde konuştu.

Uyutmaz'ın hastane ziyaretleri, ilçedeki vatandaşlar arasında olumlu yankı uyandırdı. Hemşehrileri tarafından yapılan bu nazik ziyaretler, adayın Toprakkale'ye duyduğu ilgiyi ve hassasiyetini bir kez daha gösterdi.

Editör: Resul Özdil