Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, deprem felaketinin birinci yıldönümünde, depremzedelerle bir araya gelmek üzere Osmaniye'yi ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ekibine teşekkürlerini iletti. Osmaniye Barosu'nda gerçekleşen görüşmede, Milletvekili Kaya, depremin ilk günlerinden itibaren Osmaniye halkının yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Soyer ve ekibine minnettarlığını dile getirdi.

İsrail'in İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Helikopterini Düşürdüğü İddia Ediliyor İsrail'in İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Helikopterini Düşürdüğü İddia Ediliyor

Kaya, "Deprem felaketinin hemen ardından, Osmaniye'mizi kucaklayan, bizi yalnız bırakmayan Sayın Tunç Soyer başta olmak üzere, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZSU temsilcisi Yusuf İşbitirici'nin önderliğindeki tüm belediye çalışanlarına, aylarca burada kalarak bize dert yoldaşı olan, çözüm üretmek için çaba sarf eden herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

G Fo C4 F X M A Aii U Y

Kaya, Soyer'in ve ekibinin, tüm engellemelere rağmen Osmaniye ile dayanışmayı sürdürdüğünü ve bu desteğin Osmaniye halkı tarafından asla unutulmayacağını belirtti. Milletvekili, "Tüm zorluklara rağmen, ısrarla yanımızda olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'e ve tüm belediye çalışanlarına halkım adına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Tunc Soyer Osmaniye

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin depremzedelere yönelik yardım ve destek faaliyetleri, Osmaniye halkı tarafından takdirle karşılanırken, bu zor zamanlarda gösterilen dayanışma ve birlik ruhu, felaketin izlerinin silinmesinde büyük bir rol oynuyor.

Muhabir: Ertuğrul Salih Çimen