Bayram namazının ardından hutbe okundu. Hutbede bayramın önemi ve anlamına değinilirken, Gazze’de yaşanan insanlık dramı da gündeme getirildi. Hutbe sonrası vatandaşlar ellerini semaya açarak dua ettiler. Gazze başta olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde zulüm gören Müslümanlar için yapılan dualara cemaat hep birlikte amin dedi.

Toprakkale'de Yağışa Rağmen Vatandaşlar Bayram Namazı İçin Camilere Akın Etti (3)Namaz sonrası geleneksel bayramlaşma programı cami çıkışında gerçekleştirildi. Yağışlı havaya aldırmayan vatandaşlar birbirinin bayramını kutlayarak sevgi ve hoşgörü dolu bir atmosfer yarattı. Bayramlaşma programı sırasında ilçe sakinleri, birlik ve beraberlik içerisinde bayram sevincini paylaştılar.

Burdur'da kadın çiftçilere 60 bin çilek fidesi dağıtıldı Burdur'da kadın çiftçilere 60 bin çilek fidesi dağıtıldı

Toprakkale'de Yağışa Rağmen Vatandaşlar Bayram Namazı İçin Camilere Akın Etti (1)Toprakkale'deki bayramlaşma programı, ilçe halkının birlik ve beraberlik içinde bayram coşkusunu yaşadığını gösterdi. Vatandaşlar, yağmurlu havaya rağmen camilere gelerek bayram namazı kıldılar ve sonrasında geleneksel bayramlaşmanın tadını çıkardılar. 

Toprakkale'de Yağışa Rağmen Vatandaşlar Bayram Namazı İçin Camilere Akın Etti (2)

Muhabir: Resul Özdil