Toprakkale Belediye Başkanı Mehmet Daşöz, Ak Parti'den aday gösterilmemesi sonrası partisinden istifa ederek belediye başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Daşöz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, BBP'den aday olacağını belirtti.

Osmaniye Belediye Başkanı Çenet, Kimi Hedef Aldı? Osmaniye Belediye Başkanı Çenet, Kimi Hedef Aldı?

Açıklamada, Toprakkale'ye hizmet aşkıyla çıktıkları bu kutlu yolda, altyapıdan üstyapıya, köprü ve yollardan güneş enerji sistemlerine kadar birçok alanda icraatlara imza atıldığı vurgulandı. Başkan Daşöz, bu başarılı sürecin kesintisiz devamı ve Toprakkale'ye hak ettiği değerin verilmesi için hemşehrilerinin yoğun isteği üzerine belediye başkan adaylığını açıkladığını ifade etti.

Toprakkale Belediye Başkanı Mehmet Daşöz Bbp'den Adaylık Açıklaması Yaptı (1)

Daşöz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "31 Mart 2019'da sizlerin teveccühü ve oyları ile belediye başkanı seçilerek göreve başladım. Azim ve kararlılıkla gelinen bu başarılı noktada, icraatlarımızın kesintisiz devamı ve Toprakkale'mize hak ettiği değeri vermeye devam etmek için, siz değerli hemşehrilerimin yoğun istek ve talebi üzerine, belediye başkan adaylığımı açıklıyorum."

Toprakkale halkının desteğine olan inancını vurgulayan Daşöz, yeni dönemde de hizmet aşkıyla Toprakkale'ye en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarını belirtti. Daşöz'ün adaylık açıklaması, ilçedeki siyasi dinamikleri yeniden şekillendirirken, vatandaşlar arasında da olumlu bir karşılık buldu.

Editör: Resul Özdil