Başkan Uyutmaz, ziyaret sırasında esnaflara hitaben yaptığı konuşmada, "Siz değerli esnaflarımızı ziyaret etmek ve teşekkür etmek için büyük bir mutlulukla harekete geçtim." diyerek, esnafların önemli bir rol üstlendiğini ve kendileri olmadan ilçenin gelişim ve refahının sağlanmasının mümkün olamayacağını vurguladı.
Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, İlk Ziyaretini Çarşı Esnafına Gerçekleştirdi (8)Ziyaretlerin sırasında güzel anılar biriktirdiklerini belirten Başkan Uyutmaz, Toprakkale esnafına işlerinin büyümesi ve başarılı olmaları için ellerinden gelen her türlü desteği sağlamaya söz verdi.

Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, İlk Ziyaretini Çarşı Esnafına Gerçekleştirdi (7)
Başkan Uyutmaz, "Sizlerin sorunlarını dinlemek, ihtiyaçlarınızı anlamak ve çözüm üretmek için buradayız." diyerek, esnafların karşılaştıkları zorlukları çözmek için elinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.
Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, İlk Ziyaretini Çarşı Esnafına Gerçekleştirdi (6)Ziyaretlerinin sonunda Toprakkale halkına ve tüm esnaflara gösterdikleri misafirperverlik ve destek için teşekkür eden Başkan Uyutmaz, "Sizlerle birlikte çalışarak, Toprakkale'yi daha da güzel bir yer haline getirmek için kararlılıkla ilerleyeceğiz." şeklinde konuştu.

Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, İlk Ziyaretini Çarşı Esnafına Gerçekleştirdi (4)Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz'ın çarşı esnafıyla gerçekleştirdiği bu samimi ziyaret, ilçede birlik ve dayanışma duygularını pekiştirirken, vatandaşlar tarafından olumlu bir şekilde karşılandı.

Derya Yanık Kadirli’de: Hasar Gören Tarım Alanları İçin Acil Destek Sözü Derya Yanık Kadirli’de: Hasar Gören Tarım Alanları İçin Acil Destek Sözü

Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, İlk Ziyaretini Çarşı Esnafına Gerçekleştirdi (3)

Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, İlk Ziyaretini Çarşı Esnafına Gerçekleştirdi (2)

Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, İlk Ziyaretini Çarşı Esnafına Gerçekleştirdi (1)

Muhabir: Ersin Şimşek