THY İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu kapsamlı alımların lisans mezunlarından yeni mezunlara ve pilot adaylarına kadar geniş bir yelpazedeki pozisyonlara yapılacağını belirtti.

Alım Tarihleri ve Başvuru Detayları

Henüz resmi bir duyuru yapılmamış olmasına rağmen geçtiğimiz yıllarda yapılan alımların hatırlatıldığı açıklamada, bu yıl da benzer bir beklenti olduğu ifade edildi. Başvuru yapacak adayların alım tarihlerini ve hangi meslek kolları için alımların yapılacağını resmi açıklamaları takip etmeleri gerektiği vurgulandı.

Başvuru Koşulları ve Son Başvuru Tarihleri

Başvuru koşulları ve son tarihlerle ilgili kesin bilgilerin resmi duyurularla yapılacağı belirtilirken, şu ana kadar açıklanan bilgilere göre 'Take-Off 101', 'Take-Off Jr.' ve 'Take-Off Cadet' kadroları başta olmak üzere hem uçuş hem de yer çalışanı pozisyonları için alımlar yapılacağı ifade edildi.

Thy, 40 Bin Tl Maaşla İşçi Arıyor! 5 Bin Kişi Alınacak (3)Çeşitli İmkanlar ve Yan Haklar

THY tarafından işe alınacak adaylara 2 brüt asgari ücret maaş ödeneceği açıklanırken, ayrıca 2 yıl boyunca eğitim alma imkanı ve çeşitli yan haklar sunulacağı belirtildi. Bu haklar arasında kira yardımı, konaklama, yemek kartı, sigorta ve indirimli bilet gibi olanaklar yer alacak.

Editör: Ayşe Nur Hakkoymaz