Görüşmeye, TFF Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Yusuf Günay, Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Agah Ruşen Çetin, Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt ile Genel Sekreter Taner Senseven katıldı. Polonya Futbol Federasyonu başkan yardımcıları da toplantıda hazır bulundu.

Dostluk Mesajları ve Başarı Dilekleri

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Polonya Futbol Federasyonu Başkanı Cezary Kulesza, hem akşam oynanacak milli maç hem de Avrupa Şampiyonası finalleri için karşılıklı başarı dileklerinde bulundular. Görüşmede dostluk mesajları verilirken, iki federasyon arasında ilişkilerin daha da güçlendirilmesi yönünde görüş birliğine varıldı.

Hatayspor Basın Sözcüsü Ahmet Atıç: "Yeni sezonda hedefimiz ilk 10 içerisinde yer almak" Hatayspor Basın Sözcüsü Ahmet Atıç: "Yeni sezonda hedefimiz ilk 10 içerisinde yer almak"

Hediyeler Takdim Edildi

Toplantı, karşılıklı hediye takdimleri ile sona erdi. TFF Başkanı Büyükekşi ve PFF Başkanı Kulesza, dostluk ve iş birliğinin sembolü olarak birbirlerine çeşitli hediyeler sundular.

Polonya ile Son Hazırlık Maçı

Aynı günün akşamında PGE Narodowy Stadı'nda oynanan hazırlık maçında, A Millî Takımımız Polonya'ya 2-1 mağlup oldu. Ay-Yıldızlı ekibimizin tek golünü Barış Alper Yılmaz kaydetti.

TFF yetkilileri, Polonya'daki temaslarının ardından Almanya'ya geçerek, EURO 2024 hazırlıklarını sürdürecek olan Millî Takımımızın kampına katılacak. Ay-Yıldızlılar, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda F Grubu'nda Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile mücadele edecek.

Editör: Resul Özdil