CHP Düziçi SKM'de gerçekleştirilen  mitingde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Düziçi Belediye Başkan adayı Süleyman Algan, seçim vaatlerini ve hedeflerini coşkulu bir kalabalığa anlattı. Algan, halka hitaben yaptığı konuşmada, yolsuzluk, hırsızlık ve rant sağlamanın önüne geçileceğinin altını çizdi. Algan, "Biz ne dedik? Hırsızlık yok, yolsuzluk yok, kimseye rant sağlatma yok, kimseye peşkeş çekme yok dedik" ifadelerini kullanarak, temiz ve şeffaf bir yönetim anlayışına vurgu yaptı.

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba'dan 1 Mayıs Kutlaması Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba'dan 1 Mayıs Kutlaması

Algan, 85.000 kişinin belediye başkanı olacağını belirterek, herkese eşit hizmet götürme sözü verdi. Parti gözetmeksizin tüm Düziçi halkına hizmet edileceğini belirten Algan, seçimlerde 29.000 ile 39.000 oy arasında bir hedef belirlediklerini ifade etti. Algan, "Parti gözetmeyeceğiz. İşte kanıtları yanımda" diyerek, her kesimden destek aldıklarını gösteren belgeleri kalabalığa gösterdi.

Konuşmasında altyapı ve hizmet projelerine de değinen Algan, özellikle yol yapımı ve su sorunlarına dikkat çekti. Gece çalışmalarıyla trafik yoğunluğunun az olduğu saatlerde yol yapım çalışmalarını hızlandıracaklarını belirtti. Algan, "İlk etapta yol yapımını 3 var diye yapacağız. Çalışan yollarda gece çalışma az. Trafik az olduğu yerde gece çalışacağız" dedi.

Algan, seçimlere 29 gün kala, rakiplerine belediyeciliği öğreteceğini iddia ederek, "29 güne kadar bunlara belediyeciliği ben öğreteceğim" şeklinde konuştu. Ayrıca, sokak hayvanları için de önemli adımlar atacaklarını belirten Algan, aşılamadan, kısırlaştırmaya kadar bir dizi önlem alacaklarını ve barınaklar kuracaklarını söyledi.

Mitingde coşku ve destek mesajlarıyla karşılanan Algan, "Hizmet için geliyoruz. Su bolluğundaki Düziçi'nde susuzluk çekilmesine izin vermeyeceğiz" diyerek, su ve altyapı sorunlarını çözmek için kararlı olduklarını ifade etti. Fatma Hakkoymaz Şimşek

Editör: Ersin ŞİMŞEK