Elektrik dağıtım şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre, kesintinin 07:00 ile 13:00 saatleri arasında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Elektrik kesintisinin, mevcut elektrik altyapısının bakımı ve iyileştirilmesi amacıyla planlandığı belirtildi. Bu kapsamda yapılacak çalışmaların, elektrik şebekesinin güvenliği ve sağlıklı işleyişi için önemli olduğu vurgulandı.

Elektrik kesintisiyle ilgili abonelere bilgilendirme amacıyla mesaj gönderildiği de belirtildi. Abonelerin, kesintiden etkilenmemesi ve gerekli tedbirleri alabilmesi için bu bilgilendirmeye dikkat etmeleri önemle vurgulandı.

Kurban Bayramı Yaklaşırken Osmaniyeli Vatandaşlar Kesim Ücretlerini Merakla Bekliyor Kurban Bayramı Yaklaşırken Osmaniyeli Vatandaşlar Kesim Ücretlerini Merakla Bekliyor

Elektrik kesintisinin, Sumbas ve köylerindeki abonelerin günlük aktivitelerini etkileyebileceği ve planlı faaliyetlerini buna göre düzenlemeleri gerektiği hatırlatıldı. Kesintiden etkilenecek abonelerin, elektrik kesintisi süresince gerekli önlemleri alarak mağduriyet yaşamamaları için gerekli tedbirleri almaları önemle tavsiye ediliyor.

Elektrik kesintisiyle ilgili daha fazla bilgi almak isteyen abonelerin, ilgili elektrik dağıtım şirketiyle iletişime geçmeleri öneriliyor. Kesintinin planlı faaliyetlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için olduğu ve abonelerin anlayışıyla desteklenmesi gerektiği belirtildi. 

Editör: Resul Özdil