Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili A. Adaylığını açıklayan Mehmet Fatih Özdokur, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Özdokur, “Her insanımızın iyi gününde kötü gününde yanında olmaya çalışacağım, gücüm yettiğince kimsesizin kimsesi çaresizin çaresi olmaya çalışacağım” dedi.
Osmaniye'de faaliyet gösteren basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Özdokur,iki buçuk yıl onurla ve gururla yürüttüğüm başkanlık görevinden istifa ederek Genel başkan Devlet Bahçeli'nin müsaadeleri ile milletvekili aday adaylığını açıkladığını ifade ederek, Osmaniye Şehitliğini ziyaret ederek çalışmalarına başladığını söyledi.
SİYASİ
GÖRÜŞLERİNE
BAKMAKSIZIN
VATANDAŞLARIMIZIN
YANINDA OLDUK
İlçe Başkanlığını yürüttüğü süre içinde vatandaşlarla sürekli beraber olduğunu ifade eden Milletvekili A. Adayı Mehmet Fatih Özdokur; “MHP Merkez İlçe Başkanlığım sürecinde yönetim kurulumuzla beraber tüm Osmaniyeli hemşerilerimize ulaşmaya çalıştım. Başta Şehit Aileleri Derneği, Engelli Merkezi, Huzur evi, Muhtarlar Derneği, Hemşeri dernekleri, Ticaret kuruluşları, Sosyal ve Sportif Faaliyet kuruluşları olmak üzere, bütün sivil toplum kuruluşlarını en az birkaç defa ziyaret ederek ahvallerine ortak olmaya çalıştım. Herhangi bir siyasi tercih gözetmeksizin ahirete intikal eden tüm insanımızın defin ve taziyelerinde bulunmaya çalışarak acılarını paylaşmaya çalıştım. Haberdar olduğum her mahalledeki hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak moral ve destek olmaya çalıştım. Davet edildiğim her düğünde genç kardeşlerimizin mutluluklarını artırmaya çalıştım. Osmaniye Merkez İlçemize bağlı her mahalle ve köyümüzü farklı nedenlere bağlı olarak yılda en az üç defa ziyaret edip, muhtarlarımız ile istişare yaparak sorunlarına çözüm üretmeye çalıştım. Periyodik aralıklarla MHP Genel Merkezimizi ziyaret ederek, teşkilat yetkilisi büyüklerimizin ve liderimizin destek ve emirlerini aldım” dedi.
HER VATANDAŞIMIZLA
BULUŞUP, DESTEK ALACAĞIZ
2020 Yılından bu yana yürüttüğü MHP Merkez İlçe Başkanlığı görevinden parti tüzüğü gereği istifa ederek Milletvekili A. Adayı olduğunu belirten Özdokur, Osmaniye Şehitliğini ziyaret ederek çalışmalara başladığını vurguladı.
Özdokur; “Bu çalışmalarımı en doğru ve en verimli bir şekilde yerine getirmeye çalışırken Hemşerisi olmaktan gurur duyduğumuz liderimiz MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin emir ve talimatları doğrultusunda MHP tüzüğünün 94. Maddesi gereği MHP Osmaniye Merkez İlçe Başkanlığı görevimden 30 Kasım 2022 tarihinde ayrılarak 2023 Türkiye Geneli Milletvekili Seçimlerinde MHP Osmaniye Milletvekili Aday Adayı oldum.
Osmaniyeli hemşerilerim ve Yüce Türk Milleti adına daha çok gayret göstermek, daha verimli ve memnuniyet verici çalışmalar yapabilmek, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendiye layık olabilmek adına, 23 Aralık 2023 Cuma günü Osmaniye Şehitliği ziyaretimle Ya Allah-Bismillah diyerek Milletvekili aday adaylığı çalışmalarımı başlattım. Bugünden itibaren Osmaniye Merkez İlçemiz ve tüm ilçelerimizde ziyaret ve çalışmalarımı başlatıp, her ilçe, her köy, her mahalle ve mümkün olabildiğince her vatandaşımız ile buluşup, MHP'ni ve liderimiz Devlet Bahçeli beyefendiyi anlatacağım.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün deyişiyle Türk Milletinin omuz-omuza vererek, muasır medeniyetler seviyesine çıkmasında, yarınların çocuklarımız için mutlu bir gelecek olmasında, elimden gelen her şeyi liderimiz Devlet Bahçeli'nin öngörü ve gayretleri ile yapmaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.
Milletvekilliğine seçildiği takdirde ulaşılabilir bir siyasetçi olacağının altını çizen Özdokur, siyaseti Osmaniye'de yapacağını söyledi.
Özdokur konuşmasını; Her insanımızın iyi gününde kötü gününde yanında olmaya çalışacağım, gücüm yettiğince kimsesizin kimsesi çaresizin çaresi olmaya çalışacağım, Allah nasip ederse bir ayağım Ankara'da bir ayağım Osmaniye'de olmak üzere ulaşılır bir insan olmaya gayret göstereceğim. Osmaniye'de siyaset yapacağım, liderin emir ve talimatlarıyla ülkemizin ve Osmaniye'mizin sorunlarına mecliste çözüm arayacağız. Bu anlamda çıkmış olduğum bu yolun ülkemize, milletimize, partimize, aileme ve şahsıma hayırlar getirmesini yerlerin ve göklerin yegâne sahibi olan Cenab-ı Allah'tan temenni ediyor tüm hemşerilerimin desteklerini bekliyorum” diyerek noktaladı.
Ersin Şimşek