Koca'nın ziyaret ettiği kurumlar arasında Osmaniye Atatürkçü Düşünce Derneği bulunuyor. Dernek Başkanı Devrim Tosunoğlu'na yapılan ziyarette, Koca ve beraberindekiler, derneğin çalışmalarını yakından inceleyerek dostane bir ortamda buluştular.
Osmaniye'de İyi Parti Hareketli Günler Yaşanıyor (15)Ardından Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Şubesi İl Başkanlığı'na ziyaret gerçekleştirildi. İl Başkanı Sefa Bülbül ile samimi bir ortamda fikir alışverişi yapıldı.
Osmaniye'de İyi Parti Hareketli Günler Yaşanıyor (16)Koca ve beraberindekiler, Osmaniye Valiliği Özden Huzurevi'nde büyüklerimizi ziyaret etti. Huzurevi Müdürü Yasemin Şentürk Hanımefendi'ye ziyaretten dolayı teşekkür edildi.
Osmaniye'de İyi Parti Hareketli Günler Yaşanıyor (14)Geçtiğimiz haftalarda Şanlıurfa'da yaşanan bir ev faciasında zarar gören Bozkurt Ailesi'ne geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu ve başsağlığı dilekleri iletildi.
Son olarak, Osmaniye Çevre ve Şehircilik Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk makamında ziyaret edildi. Müdür Gençtürk'e misafirperverliği için teşekkür edildi.
Osmaniye'de İyi Parti Hareketli Günler Yaşanıyor (12)İYİ PARTİ MALİ İŞLERDEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEDAT AKSAKALLI OSMANİYE'DE
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sedat Aksakallı, Osmaniye Belediye Başkan Adayı Alpaslan Koca'nın Seçim İrtibat Bürosunu Ziyaret Etti
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sedat Aksakallı, bugün Osmaniye Belediye Başkan Adayı Alpaslan Koca'nın seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. Ziyarette, parti içindeki dayanışma ve destek vurgusu ön plana çıktı.
Osmaniye'de İyi Parti Hareketli Günler Yaşanıyor (13)İl Başkanı Serat Kılıç, ziyaretin önemine vurgu yaparak, Aksakallı'nın desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Aksakallı'nın, parti içindeki birliği ve başarıyı sağlamak adına yapılan bu tür ziyaretlerin önemine işaret ettiği belirtildi.
Ziyarete, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Demir, Osmaniye Belediye Başkan Adayı Alparslan Koca, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tülüce ve parti yöneticileri de katıldı. Bu önemli buluşmada, parti içindeki dayanışma ve iş birliğinin güçlendiği gözlemlendi.
Parti yetkilileri, bu tür etkinliklerin, seçim sürecindeki başarılarını artırmak için önemli birer adım olduğunu vurguladılar. İYİ Parti'nin Osmaniye'deki iddialı duruşunu desteklemek adına yapılan bu ziyaretin, partinin yerel ve ulusal düzeydeki hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayacağı ifade edildi. 
Osmaniye'de İyi Parti Hareketli Günler Yaşanıyor (17)İYİ PARTİ OSMANİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALPARSLAN KOCA, YSK'NA RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI
İYİ Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Alparslan Koca, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimi için İYİ Parti belediye başkan adaylığı için Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı'na resmi başvurusunu gerçekleştirdiğini açıkladı.
Koca, yaptığı açıklamada, "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimi için İYİ Parti belediye başkan adaylığı için Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı'na resmi müracaatımızı yapmış bulunmaktayız. Osmaniye’imize, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu etsin" ifadelerini kullandı.
Koca'nın resmi başvurusuyla birlikte seçim sürecindeki hazırlıklar da hız kazanırken, İYİ Parti'nin Osmaniye'deki belediye başkan adayı olarak belirlenen Koca, halka hizmet etme ve şehrin gelişimine katkı sağlama amacıyla yola çıktı.
Başvuru sırasında İyi Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç ile Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tülüce hazır bulundu.
Osmaniye'de İyi Parti Hareketli Günler Yaşanıyor (3)ADD'YE ZİYARET
İyi Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Alparslan Koca, çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ederek önemli temaslarda bulundu.
Osmaniye'de İyi Parti Hareketli Günler Yaşanıyor (4)Koca'nın ilk durağı, Osmaniye Atatürkçü Düşünce Derneği oldu. Derneğin kıymetli başkanı Devrim Tosunoğlu'na yapılan ziyarette, Koca ve beraberindekiler, dostane bir ortamda buluşarak derneğin çalışmalarını yakından inceledi.

Bakan Uraloğlu: "Bin 714 kilometre olan otoyol ağımız 3 bin 726 kilometreye ulaştı" Bakan Uraloğlu: "Bin 714 kilometre olan otoyol ağımız 3 bin 726 kilometreye ulaştı"

Osmaniye'de İyi Parti Hareketli Günler Yaşanıyor (2)Tosunoğlu'na gösterdiği misafirperverlik ve değerli zamanını ayırması nedeniyle teşekkür edildi.
Osmaniye'de İyi Parti Hareketli Günler Yaşanıyor (5)ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ UNUTULMADI
Ardından Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Şubesi İl Başkanlığı ziyaret edildi. İl Başkanı Sefa Bülbül'e yapılan ziyarette, samimi bir ortamda karşılıklı fikir alışverişi gerçekleştirildi. Bülbül'e misafirperverliği için teşekkür edildi.
Osmaniye'de İyi Parti Hareketli Günler Yaşanıyor (10)HUZUREVİNE ANLAMLI ZİYARET
Koca ve beraberindekiler, Osmaniye Valiliği Özden Huzurevi'nde büyüklerimizi ziyaret etti. Huzurevi Müdürü Yasemin Şentürk'e  gösterdiği mükemmel idarecilikten dolayı teşekkür edildi.
Osmaniye'de İyi Parti Hareketli Günler Yaşanıyor (11)GEÇMİŞ OLSUN ZİYERETİ
Geçtiğimiz haftalarda Şanlıurfa'ya misafirlikte bulundukları esnada evin hasarlı olması nedeniyle çökme riski yaşayan Bozkurt Ailesi'ne geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu ve kayıplarından dolayı başsağlığı dileklerinde bulunuldu.
Osmaniye'de İyi Parti Hareketli Günler Yaşanıyor (8)HAYIRLI OLSUN
Son olarak, Osmaniye Çevre ve Şehircilik Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk makamında ziyaret edildi. Müdür Gençtürk'e gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür edildi.
Osmaniye'de İyi Parti Hareketli Günler Yaşanıyor (6)Ziyaretlerde Belediye Başkan Adayı Alparslan Koca'ya İl Başkanı Serat Kılıç ve parti yöneticileri eşlik etti. Osmaniye'de İyi Parti Hareketli Günler Yaşanıyor (7)Bu ziyaretler, Koca'nın yerel halkla buluşarak onların sorunlarını dinlemesi ve çözüm önerilerini paylaşması açısından önem taşıyor.

Osmaniye'de İyi Parti Hareketli Günler Yaşanıyor (11)

Editör: Resul Özdil