Programa Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar, engelli öğrenciler ve aileleri katıldı.

Osmaniye'de Engelliler Haftası Programı Coşkuyla Kutlandı (6)Program, Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen serginin gezilmesiyle başladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen bu programda sizlerle bir araya gelmekten duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Eğer kalbimizde, beynimizde, bütün ruhumuzda sevgi varsa o engellerin kalktığını, hiçbir engelin kalmadığını görüyoruz. Böyle güzel bir programı yaptığı için Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim, her zaman destekçiniz olacağız. Sizleri çok seviyoruz, bunu çok iyi bilmenizi isterim. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum." dedi.
Osmaniye'de Engelliler Haftası Programı Coşkuyla Kutlandı (5)Vali Yılmaz'ın konuşmasının ardından öğrencilerin dans gösterileri ve şiir performansları sergilendi. Osmaniye'de Engelliler Haftası Programı Coşkuyla Kutlandı (4)Gündüzlü Bakım Hizmeti alan Furkan Gök'ün şiirinin okunmasının yanı sıra Demirler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri de gösterilerini sundular.

Osmaniye’de Aranan Suçlu Yakalandı: 19 Yıl 4 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan S.B. Yakalandı Osmaniye’de Aranan Suçlu Yakalandı: 19 Yıl 4 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan S.B. Yakalandı

Osmaniye'de Engelliler Haftası Programı Coşkuyla Kutlandı (3) Program, koronun seslendirdiği şarkılarla ve Gündüzlü Bakım Hizmeti alan Nurgül Ablak'ın Anneler Günü şiirinin okunmasıyla devam etti.
Osmaniye'de Engelliler Haftası Programı Coşkuyla Kutlandı (2)Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu program, engelli bireylerin toplumda daha fazla farkındalık oluşturulmasına ve onların yeteneklerinin ön plana çıkarılmasına katkı sağladı.

Editör: Fatma Hakkoymaz Şimşek