Bu sosyal sorumluluk projesi, trafikte kask kullanımının önemini vurgulamak amacıyla düzenlendi.

Motosiklet Sürücüleri ve Öğrenciler Kasklarını Aldı

Dağıtım sırasında, öğrenciler ve motosiklet sürücüleri ücretsiz kask alabilmek için sıraya girdi. Yoğun ilgi gören etkinlik, kask kullanımının trafik güvenliği açısından önemini gözler önüne serdi.

Kask Hediye Ettiler Kumluca

Yerel Yetkililerden Tam Destek

Etkinliğe Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut da katılarak, öğrencilerin ve polislerin yanında yer aldı. Kaymakam Erdemir, projenin trafik güvenliğine katkısını övdü ve kask takmayan sürücülere bu kez ceza yerine kask hediye edildiğini belirtti. "Öğrencilerimizin bu güzel girişimini destekliyoruz, sürücülerimizden de kurallara uymalarını ve kask takmalarını istiyoruz," dedi.

Çukurova Üniversitesi'nde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi Çukurova Üniversitesi'nde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi
Uzun Vadeli Uyuma Dikkat

Trafik polisleri, etkinlik sırasında motosiklet sürücülerinin belgelerini de kontrol etti ve kask alan sürücülerin isimlerini kaydetti. İlerleyen denetimlerde kask kullanmayan sürücülerin tespit edilmesi durumunda cezai işlem uygulanacağını ifade ettiler.

Kaynak: iha