-Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde Lise öğrencileri Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı’na destek vermek amacıyla ilçe jandarma komutanlığını ziyaret etti.
-Düziçi Sınav Koleji Lise öğrencileri Bahar Kalkanı Harekatı için moral ve destek vermek amacıyla ilçe jandarma komutanlığı’na ziyarette bulundu.
-Öğrenci ve öğretmenler Düziçi İlçe Jandarma Komutanlığına girişte ‘Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez’ sloganları attı.
-Jandarma bahçesinde Türk Bayrağı açan ve İstiklal Marşı okuyan öğrenciler daha sonra İdlib’de şehit olan kahraman Mehmetçikler için Kur’an-ı Kerim okudu ve dua etti.
-İlçe Merkez Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Esen, öğrencilerin sorularını yanıtlarken, öğrencilere anlamlı ziyareti için teşekkür etti. Haber-Fotoğraf: Ersin Şimşek
GÜNDEM
3 gün önceGÜNDEM
5 gün önceGÜNDEM
14 gün önceGÜNDEM
16 gün önceGÜNDEM
18 gün önceGÜNDEM
31 Mart 2023GÜNDEM
31 Mart 2023