İlçede gerçekleşecek belediye başkanlığı yarışında şu ana kadar 4 değerli isim yarışa katılmış durumda. Adaylar, ilçenin yönetimini üstlenmek ve hizmetleri daha da ileri taşımak için seçmenlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Nurdağı'nda Belediye Başkan Adayları Belli Oldu (6)Ak Parti'den Mehmet Yıldırır, BB PARTİSİ'nden Hasan Dilek, Yeniden Refah Partisi'nden Orhan Yılmaz ve Cumhuriyet Halk Partisi'nden Mustafa Çetin, Nurdağı'nın geleceğine yön vermek adına belediye başkanlığı için yarışacak.

Nurdağı'nda Belediye Başkan Adayları Belli Oldu (5)Seçim sürecinin huzur ve güven içinde geçmesi dilekleriyle, adayların ilçenin ihtiyaçlarına uygun projelerle seçmenin karşısına çıkması bekleniyor. Her bir adayın yönetim anlayışı ve hizmet vizyonu merakla beklenirken, seçim sonuçlarının ilçe için hayırlı olması temennisi dile getiriliyor.

Nurdağı'nda Belediye Başkan Adayları Belli Oldu (2)Nurdağı'nın yeni belediye başkanını belirleyecek olan seçim, ilçe sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Nurdağı'nda Belediye Başkan Adayları Belli Oldu (3)Adaylar, projelerini ve vaatlerini seçmenle paylaşmak üzere saha çalışmalarına başlamış durumda. Belediye başkanlığı için yarışacak olan bu 4 adayın ilçeye nasıl bir dokunuş yapacakları ise merak konusu.

Nurdağı'nda Belediye Başkan Adayları Belli Oldu (1)

Editör: Resul Özdil