Muğla'nın geleceğine dair umut veren bir atmosfer, Bağımsız Türkiye Partisi'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öznur Atayeter'in Akyaka'da gençlerle gerçekleştirdiği buluşmada yaşandı.

BTP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öznur AtayeterGençlerin samimi taleplerine anında olumlu yanıt veren Atayeter, "Akyaka'lı gençler 'Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımızı kazandığı gün motorlarla gezdirmek isteriz' dediler. Ben de 'prova edelim' dedim. Gayet güzel bir fikir. Onların halka tepeden baktığı balkonları varsa, bizim de pırıl pırıl, dinamik ve umut vadeden gençliğimiz var. Seçilirsem ilk şehir turumuz motorlu gençlerle olacak" diyerek gençlerin taleplerine kulak verdi.

Muğla'nın Asaletiyle Büyükşehir Belediyesine Adım Adım Öznur Atayeter'in Vurgusu (1)

Atayeter'in bu yaklaşımı, seçim sürecinde gençlerin katılımının ve fikirlerinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurguladı.

CHP Genel Başkanı Özel’den İmamoğlu’na tebrik ziyareti CHP Genel Başkanı Özel’den İmamoğlu’na tebrik ziyareti

Muğla'nın Asaletiyle Büyükşehir Belediyesine Adım Adım Öznur Atayeter'in Vurgusu (3)Gençlerin enerjisi ve dinamizminin şehir yönetimine katkı sağlayabileceği düşüncesiyle hareket eden Atayeter, sosyal medya platformu x üzerinden paylaştığı görüntülerle bu anları geniş kitlelere duyurdu.

Muğla'nın Asaletiyle Büyükşehir Belediyesine Adım Adım Öznur Atayeter'in Vurgusu (2) Paylaşım, kullanıcılar arasında büyük bir beğeni ve destek yağmuruna dönüşürken, Atayeter'in gençlerle olan bu samimi buluşması seçim sürecine heyecan kattı.

Editör: Resul Özdil