Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Toprakkale ilçe yönetimi ve il genel meclis üyeleri, yeni dönemde Toprakkale Belediye Başkanı olarak seçilen Bekirhan Uyutmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP Toprakkale ilçe yönetimi ve il genel meclis üyeleri, Başkan Uyutmaz'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletti. Ziyaret sırasında samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde, Toprakkale'nin geleceği ve ilçenin kalkınması için yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Uyutmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MHP Toprakkale ilçe yönetimi ve il genel meclis üyelerine teşekkür etti. Ziyaretin ilçenin birlik ve beraberliğine katkı sağlayacağını belirten Uyutmaz, birlikte çalışarak Toprakkale'nin daha da gelişmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Osmaniye'de konuştu: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Osmaniye'de konuştu:

MHP Toprakkale ilçe yönetimi ve il genel meclis üyeleri ise Başkan Uyutmaz'a yeni görevinde başarılar dileyerek desteklerini ilettiklerini belirtti.

Toprakkale Belediye Başkanı olarak seçilen Bekirhan Uyutmaz "2024-2029 çalışma dönemimiz için hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Toprakkale İlçe Başkanı Dinçer Çil, İl Genel Meclis Üyesi Fettah Acı, Toprakkale Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aslan ve İlçe yönetimine temennileri ve güzel düşünceleri için çok teşekkür ediyorum.

Toprakkale'mizin daha güzel yarınları için hep birlikte aşkla çalışmaya devam edeceğiz inşallah.

Bu samimi ziyaret, Toprakkale'nin yerel yönetimi ve siyasi aktörler arasındaki iş birliğini ve dayanışmayı pekiştirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor" dedi. 

Muhabir: Mehmet Çardak