2019 yılından bugüne Düziçi Halk Eğitim Müdürü olarak görev yapan Mahmut Tabak emekli oldu.

44 yıldır Milli Eğitim camiasında başarılı bir şekilde görev yapan, sayısız öğrenci yetiştiren, camiada sevilen saygı gösterilen Düziçi Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mahmut Tabak 10 Mart 2022 tarihinde emekli oldu.

Düziçi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde düzenlenen törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Cuma Sağır,
emekli olan Mahmut Tabak'a bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.

Evli ve üç çocuk babası olan Tabak,

  • Ellek ilkokulu,
  • Tunaboylu YİBO ortaokulu,
  • M.Akif ilkokulu,
  • Kurtbeyoğlu ilkokulu
  • ve son olarak Düziçi Halk eğitim merkezi müdürü olarak görev yaptı.

24 yıl idarecilik, 20 yıl öğretmenli yapan Mahmut Tabak veda mesajında;

01.11.1977 tarihinde başlayan ve bugüne kadar güzel ülkeme ve aziz milletime hizmet etmekten onur ve şeref duyarak sürdürdüğüm memuriyet hayatıma, inşallah, 10.03.2022 itibariyle nokta koyacağım.

Bizler, devlet memuru olarak çalıştığımız süre boyunca farklı yerlerde görev alır, her yeni görev yerinde de yeni yeni dostluklar kurarız. Acısıyla tatlısıyla geçip giden bu görevlerden ayrılırken bizi en çok da birlikte çalıştığımız arkadaşlardan ayrılmak hüzünlendirir. Diğer yandan da güzel insanlar tanımış olmanın ve bu güzel insanlarla biriktirdiğimiz güzel anıların sevincini yaşarız.

halk-egitim-duzici
halk-egitim-duzici

Ben kendimi bu konuda hep şanslı saydım. Çünkü burada, gayet samimi ve güzel bir çalışma ortamı içindeydim. Şu an bulunduğum yerde her daim keyifle görev yaptım. Tüm samimiyetimle ifade etmeliyim ki, sizi tanımaktan ve gerek Müdür Yardımcılarım gerekse tüm diğer mesai arkadaşlarımla çalışma fırsatı bulmuş olmaktan dolayı çok mutluyum.

Bu vesile ile tüm çalışma arkadaşlarıma içten teşekkürlerimi sunarım. Bundan sonraki çalışma hayatınızda başarılar dilerim. Ben tüm haklarımı helal ediyorum. Sizlerin de haklarınızı helal etmenizi dilerim.

Allah'a emanet olun.