İç mekan dekorasyonu ve dış mekan dekorasyonunda en önemli olan dekorasyon unsuru genel olarak büyük mobilyalar görülse bile aslında aksesuarlar ve daha küçük kritik mobilyalar; dekorasyonun en temel ve tamamlayıcıları oluyor. Peki dekorasyonun tamamlayan en önemli aksesuar hangisidir? Elbette ki buna cevabımız; halı, perde ve aydınlatma olacak. Bu yazımızda da 4 yıldır halı ve perde alanında hizmet veren ve hatta halıcılık sektörünün bir numaralı ismi olan Kural Ev Tekstil ve Halı firmasını biraz inceleyeceğiz.

Tavsiye; Kural Ev Tekstil ve Halı

Ne Yapıyorlar? Nasıl Yapıyorlar?

Halıcılık, özellikle Türkiye’de oldukça büyük bir sektör. Halının ve halı modellerinin, kültürel bir geçmişe sahip olduğu halı sektöründe; modeller de beraberinde farklılık gösteriyor ve belki de dünyanın en kaliteleri burada satıyor diyebiliriz.

Yüksek müşteri memnuniyeti kapsamında hizmet veren ve her bütçeden insana ulaşmayı hedefleyen Kural ev Tekstili, yönetimi ve çalışanları ile dinamik ve yenilikçi özelliği ile piyasa rekabet şartlarına ayak uydurarak 4 yıl gibi kısa zamanda hedeflenenin üstünde bir noktaya gelmiştir.

İlçemizde uzun yıllardır

Yeşilova mahallesi, Aydınlar caddesi, 2 nolu sağlık ocağı üstünde

Kalite bizde Kuraldır anlayışla hizmet veren Kural Tekstil, her dönem yeni tasarımları ve kaliteli ürünleri ile farklı zevklere hitap ediyor.

Kural ev tekstil ve halı’da ayrıca perdeler, çeyizlik, Nevresim, Battaniye, Okuntuluk, şalvarlık, havlu, Çekyat örtüleri ile de hizmet vermektedir.

İşletmeciliğini Bekir Kızılkaya’nın yaptığı Kural ev tekstil ve halı Düziçililere kaliteyle buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını söylerken,

“İlçe halkının ilgisi bizleri oldukça mutlu ediyor” dedi.

Sizi de Kural ev tekstil ve halı’nın 4. Yılına özel kampanyalarından faydalanmak için Yeşilova mahallesi, aydınlar caddesindeki iş yerlerine bekliyorlar. Haber: Enes Şimşek