Kim varimiş biz burada yoğiken projesi kapsamında Düziçi Atatürk Meslekli ve Teknik Anadolu Lisesinin düzenlemiş olduğu Liseler arası ödüllü Karacaoğlan şiirleri okuma yarışması yapıldı. Düziçi Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Düziçi Fen Lisesi, Şehit Mustafa Can Anadolu Lisesi, mesleki ve teknik Anadolu lisesi, özdem Anadolu lisesi, özel sağlık Anadolu lisesi, açı temel lisesi, Karacaoğlan mesleki ve teknik Anadolu lisesi ve Düziçi 75. MTA Lisenin katıldığı yarışma da dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
17 Nisan Çarşamba günü Düziçi Atatürk MTA Lisesinde gerçekleşen yarışmada lİlk 10 Kişiye 100 TL'lik Can KORTEL'den hediye çeki ve diğer öğrencilere 50 TL'lik Can KORTEL'den hediye çeki verildi.
Yarışmada Birinci Düziçi Karacaoğlan MTA Lisesinden Sude Sultan GÖZÜKARA, Karacaoğlan'dan Bülbül Ne Yatarsın Bahar Erişti şiirini okudu. İkinci Düziçi Atatürk MTA Lisesi öğrencisi Rumeysa YAĞMAN, Karacaoğlan'dan Kömür Gözlüm şiirini, üçüncü sırada ise Düziçi Karacaoğlan MTA Lisesinden Cemile CEVAHİR, Karacaoğlan'dan Altın Kafes idi Benim Durağım şiirini okudu.
Yarışmada Jüri üyeliğini 75. Yıl MTA Lisesi Öğretmetlerinden Halil SAİL, Düziçi MTA Lisesinden Yusuf GEÇİT, Şehit M.Can Anadolu Lisesi öğretmenlerinden H.İbrahim TOPALAK ve Halk ozanı Yahya GÜRZ üstlendi.
Karacaoğlan yarışmasının sunuculuğunu Düziçi Atatürk MTA Lisesin öğretmenlerinden Yahya ÇOBAN yaparken, sonuçları toplanırken Halk Ozanı Yahya GÜRZ bağlamasıyla türküler okuduktan sonra sonuçların açıklanmasıyla etkinlik sona erdi. Haberle ilgili videolara ulaşmak için sabirgazetesi.com veya sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz. Haber: Ersin ŞİMŞEK