Osmaniye'nin İlk Sanal Düşünce Kulübü: Gündem Analiz Osmaniye'nin İlk Sanal Düşünce Kulübü: Gündem Analiz

İyi Parti'nin Osmaniye Belediye Meclis Üyesi adayı Reşat Nuri Besnek, değişimin heyecanını yaşarken, halkın desteğiyle seçime hazırlanıyor.
Besnek, yaptığı açıklamada, "31 Mart 2024 seçimleriyle birlikte Osmaniye'de büyük bir değişim ve dönüşüm başlayacak. Bu değişim sürecinde, İyi Parti olarak halkımızın taleplerini ve beklentilerini en iyi şekilde temsil ederek, şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışacağız" dedi.
Osmaniye'nin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini belirten Besnek, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla belediyenin hizmetlerini daha etkin bir şekilde sunacaklarını vurguladı. Ayrıca, şehrin kültürel mirasını koruyarak, çevreye duyarlı projelere öncelik vereceklerini ifade etti.
Besnek, seçim çalışmaları kapsamında halkla doğrudan temas halinde olduklarını ve her mahalleyi ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirtti. Halkın güvenini kazanarak, Osmaniye'nin geleceği için kararlı adımlar atmaya devam edeceklerini söyledi.
İyi Parti'nin Osmaniye Belediye Meclis Üyesi adayı Reşat Nuri Besnek, 31 Mart 2024 seçimlerinde değişimin sesi olmaya hazırlanırken, şehrin dönüşümü için halkın desteğini bekliyor. Ersin Şimşek

Editör: Ersin ŞİMŞEK