İyi Parti Osmaniye Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Yalçın, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla duygularını içeren bir mesaj yayımladı. Yalçın, mesajında Çanakkale Deniz Zaferi'nin tarihi bir kahramanlık destanı olduğunu vurgulayarak, şehitlerin ve gazilerin emanet ettiği vatanı sonsuza kadar yaşatmak için çalışacaklarını belirtti.

Ülkenin şanlı tarihinde altın sayfalar arasında yer alan Çanakkale Deniz Zaferi'nin, milletin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin bir ifadesi olduğunu vurgulayan Yalçın, bu zaferin Türk milletinin asla vazgeçmeyeceği kararlılığını dünyaya bir kez daha ilan ettiğini belirtti.

Mehmet YalçınMesajında Çanakkale'de verilen topyekun mücadelenin, milletin birlik ve beraberlik ruhunu en güçlü şekilde sergilediğini ifade eden Yalçın, şehitlerin kanlarıyla sulanan topraklara düşmanın ayak basmasına izin verilmediğini vurguladı.

Yalçın, mesajında şunları kaydetti: "Yüce milletimizin tüm olumsuzluklara ve imkansızlıklara rağmen gösterdiği destansı mücadele, her daim birlik ve beraberliğimiz için ilham kaynağı olmaya devam edecektir. Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin bizlere emanet ettiği aziz vatanımızı, onlardan aldığımız güç ve ilhamla sonsuza kadar yaşatmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

Antalya'da fener alayı ve konser düzenlendi Antalya'da fener alayı ve konser düzenlendi

Yalçın, mesajını Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal eden aziz şehitlerin rahmetle, kahraman gazilerin ise minnet ve şükranla anıldığı bir gün olan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümünde paylaştı.

Çanakkale'nin 109. Yıl Dönümünde Kahramanlık Ve Şehitleri Anma Türk Milletinin Bağımsızlık DestanıSibel BaysalSerhat KılıçNuri YönetReşatMehmet DemirGökhan DemirHakkı Çil

Editör: Resul Özdil