İsmail Kaya'nın mesajı şöyle:

"Bu zorlu ve acılarıyla dolu 2023 yılını, Kahramanmaraş'ta yaşanan yüzyılın felaketi olan depremlerin izleri ile geride bırakıyoruz. Her bir acı, bizleri daha da kenetlendi ve güçlü bir şekilde ilerlememizi sağladı.

Cumhuriyetimizin 100. yılını, yaşadığımız tüm zorluklara rağmen, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde özveri ve kararlılıkla gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sayesinde başarıyla tamamladık. Osmaniyemizde, depremin yaralarını sararak verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz.

Adana, Hatay ve Mersin'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerle kutlandı Adana, Hatay ve Mersin'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerle kutlandı

2024 yılında Osmaniyemize, tüm yurdumuza ve dünyanın kalbi olan güzel ülkemize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. Her birimiz, yeni ümitler ve daha güçlü bir azimle 2024 yılına adım atıyoruz. Ülkemizin refahı, huzuru ve güvenliği en büyük umudumuz. Ayrıca, bölgemizde ve dünyada barışın egemen olması, özellikle Filistin'de yaşanan acıların son bulması ve tüm çocukların huzur içinde yaşaması temennimizdir.

Vatanımız için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi her zaman minnetle anıyor, 2024 yılının; askerimizin, polisimizin ve tüm vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşadığı bir yıl olmasını yürekten diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Şehitler Diyarı olan Osmaniyemizin cefakâr insanları başta olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, 2024 yılının herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederim."