Dizide, Dilber'in oğlundan ayrı kalmanın üzüntüsünü tekrar yaşadığı ve Zahir'in izini kaybettirmeyi başardığı sahneler, izleyicilere duygu yüklü anlar yaşattı.

Osmangazi'den gençlere 19 Mayıs hediyesi Osmangazi'den gençlere 19 Mayıs hediyesi

Inci Taneleri (4)-1Bu bölümde Piraye, öğrendikleri karşısında Azem ile arasına mesafe koymaya karar verdi. Azem, Piraye'nin soğuk davranışının nedenini anlayamasa da kızının adresini resmi kaynaklardan bulmak için elinden geleni yaptı.

Inci Taneleri (2)Ancak, çaresiz kalan Azem, istemediği bir yola başvurarak kızına dair bir ipucu bulmayı başardı. Öğrendikleriyle başka bir bilinmeze doğru savrulacak olan Azem, izleyicileri merak içinde bıraktı.

Inci Taneleri (1)-1Dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu gibi yetenekli isimler yer alıyor.

İnci Taneleri Dizisinin İlk Bölümü İzleyicileri Nefessiz Bıraktı! (6)Yönetmen Şenol Sönmez'in yönetimindeki dizi, izleyicilere sürükleyici ve heyecan dolu anlar yaşatıyor.

İnci Taneleri Dizisinin İlk Bölümü İzleyicileri Nefessiz Bıraktı! (4)İnci Taneleri dizisinin 10. bölümü, karmaşık ilişkiler ve beklenmedik olaylarla izleyicilere keyifli dakikalar yaşatırken, Azem ve Piraye arasındaki gerginlik merakla takip edildi.

İnci Taneleri Dizisinin İlk Bölümü İzleyicileri Nefessiz Bıraktı! (2)Dizinin sonraki bölümlerinde yaşanacak gelişmeler izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Muhabir: Resul Özdil