Osmaniye'de sağanak, hayatı olumsuz etkiledi Osmaniye'de sağanak, hayatı olumsuz etkiledi

Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruda, İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatına lise mezunlarından olmak üzere toplamda 305 destek personeli alımı yapılacağı belirtildi.

 Başvurular, 22 Nisan-26 Nisan 2024 tarihleri arasında e-Devlet şifresiyle gerçekleştirilecek. Adaylar, başvuruda bulunurken belirtilen şartları taşımak ve en fazla 3 adet yer ve/veya pozisyon ünvanı için tercihte bulunabilecekler.

E DevletBaşvuru yapacak adaylardan, ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı'ndan belirli puanları almaları isteniyor. Adaylar, ilan edilen pozisyon sayısının 4 katı aday içerisinde yer alabilmek için KPSS puanı sıralamasında önemli bir yerde olmalıdır.Başvuruların değerlendirilmesi, yapmış oldukları tercih sıralamasına göre KPSS puanı en yüksek adaydan başlayarak yapılacak ve sadece bir yer ve ünvan için kabul edilecektir.

  Bu önemli alım için son başvuru tarihi 26 Nisan 2024 olarak belirlenmiştir. Adaylar, başvurularının değerlendirilmesinde göz önünde bulundurulacak detaylı şartları İçişleri Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden detaylı olarak inceleyebilirler.

Editör: Fatma Hakkoymaz Şimşek