Hila Güzellik Salonu 29 Nisan 2019 Pazartesi günü Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper ÖNER’inde katıldığı açılış töreni ile hizmete girdi.
Başkan Dr. Alper ÖNER ve işyeri sahibi güzellik uzmanı JALE ARGIN ve TUĞBA ARGIN’ın da ve Düziçi halkınında katıldığı açılışta misafirlere ikramda bulunuldu. 
Açılışta Konuşmasını yapan Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper ÖNER, İlçemize bir iş kapısı daha açıldı. Düziçi halkımız için hayırlı uğurlu olsun. Genç girişimci arkadaşlarımıza bol kazançlar diliyorrum. dedi. 
Açılış sonrası Hila Güzellik Salonu sahibi Tuğba ARGIN, Belediye Başkanı Dr. Alper ÖNER’e ve katılımcılara güzellik salonu hakkında birifin verdi. Holllwood yıldızlarının tercihi olan sudan gelen güzellik su içerisinde 9 mineralin bulunduğu hydrafacial cihazı ile 1. Mini cilt bakımı, Temel Cilt Bakımı ve derinlemesşne Cilt bakımı, Akne uygulaması, Leke Giderme, Siyah Nokta ve Gözenek sıkılaştırma, Kırışıklık Giderme ve Kaz ayakları toparlama ve Dermapen ile Hücre Yenileme Leke Giderme İşlemleri, İğneli Epilasyon ile Lazer epilasyon cihazın görmediği beyaz ve diğer kıllara altın İğne uçlu son teknoloji Epilasyon Cihazı ile Kalıcı Çözümler yanısıra geniş bir yelpazeyi oluşturuyoruz ve yapıyoruz. Dedi. 
TUĞÇE ARGIN, Türkiye de sayılı ve Osmaniye Bölgesinde Tek olan üstün Alman Teknolojisi 3 D Lazer acısız ve ağrısız yakmayan Epilasyon hizmeti verdiklerini söyledi. Salonumuzda haftanın 6 günü, randevulu sistemle hizmet üretilecek.

Hizmet alacak olan insanlarımızın mutlaka daha önceden randevu almalarını rica ediyoruz.
Bayanlarımızın kişisel bakımları içinde mükemmeli ayaklarına getirdik ve kendilerine A’dan Z’ye hizmet paketi sunuyoruz.” HİLA GÜZELLİK SALONU’muz, Refik Cesur Bulvarı Haleplioğlu Petrol Karşısında 1. katta hizmete devam edecek. dedi.
Açılışa çok sayıda davetlilerin katıldığı Hila Güzellik Salonuna bizde
Sabır Gazetesi olarak hayırlı olsun diyoruz.
Haber: Osman ŞİMŞEK