İlçemizde hizmete giren, Düğün Organizasyonu denildiğinde ilk akla gelen Haya Organizasyon , Yeşilova mahallesinde hizmete girdi.


Melike ve Fatma Nur Yıldırım’ın işletme sahibi olduğu Haya Organizasyon , farklı hizmetleriyle Düziçi’nin gönlüne girecek. İşletme; Söz ve nişan organizasyonu, kına, doğum günü organizasyonu, hastane yeni doğan süslemeleri, mezuniyet geceleri, evlilik teklifi, balon süslemeleri, Kurumsal yemek ve davetler, Açılış kokteyl ve davet organizasyonu, Mekan süsleme gibi hizmetleri sunuyor.

Melike Yıldırım yaptığı açıklamada,
”Bizim amacımız sizin en değerli gününüzde, sadece konuklarınızla ilgilenmenizi sağlamaktır. Haya Organizasyon’un hedefi, gelen konuklarınıza kaliteli ve unutamayacakları hizmeti vermektir.

Hayal ettiğiniz organizasyonu bizlere tarif edin, bizler gerçekleştirelim.
Düğün kınası organizasyonları ister dünya evine girmeden önce,
ister çocuğunuzun sünnet düğünü organizasyonu öncesinde olsun,
hayatınızın en önemli günlerinden önceki kına eğlencesi,
geleneklerimiz arasında en özel olanlardan biridir.

Sevdiklerinize heyecan ve mutluluğunuzu rüya gibi geçirmenizi sağlama konusunda iddialıyız. Sünnet kınası ve düğün kınası organizasyonu seçeneklerimiz ile size hizmet vermekten mutluluk duyarız.

  • Kına gecesi
  • Kına Tahtı kiralama
  • minder
  • diğer aksesuar

Müstakbel gelinin sultanlar gibi ağırlanacağı şatafatlı kına tahtı çeşitleri ile büyülü kına atmosferine ne büyük katkı sağlayacağını ancak Haya Organizasyon farkıyla alacağınız kına organizasyon hizmeti ile görebilirsiniz.

Kına yakımı esnasında kullanılacak aksesuar ve ekipmanları, kına gecesi organizasyonu kapsamında tedarik ediyoruz” dedi.

Adres: Yeşilova mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Yeşilova camii karşısı Düziçi / OSMANİYE
iletişim 0545 716 30 14