Bursalı’nın Türkmenistan’daki fabrikasında üretim başladı Bursalı’nın Türkmenistan’daki fabrikasında üretim başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayı'na sayılı günler kala Halk Kart sahiplerine özel bir destek duyurdu. Bu kapsamda, Halk Kart sahiplerine Ramazan Ayı'na özel 1000 TL ek yardım sağlanacak.

Para-2Ramazan Ayı, yardımlaşma ve paylaşmanın en yoğun yaşandığı zamanlardan biri olarak bilinir. Bu anlamlı dönemde Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yanında olmak adına Halk Kart sahiplerine ek bir destek sunmaya karar verdi.

Para 7Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, “Ramazan yardımlaşmaktır, paylaşmaktır. Halk Kart’tan yararlanan vatandaşlarımıza Ramazan Ayı’na özel 1.000 TL ek destek sağlıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Para 5Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin bu destekle birlikte, diğer illerde yaşayan vatandaşlar da belediyelerin Ramazan Ayı'na özel yardım projelerini araştırmaya devam ediyorlar. Belediyelerin bu destekleri ile ilgili güncel bilgiler, resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılacak.

Para1

Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da önümüzdeki günlerde sosyal yardım ödemelerine başlayacak. Mart ayının ortalarına doğru hesaplara aktarılması beklenen sosyal yardım ödemeleri ile ilgili detaylı bilgilendirme bakanlık tarafından yapılacak.

Para 6 Evde bakım maaşı, sosyal ve ekonomik destek ödemelerinin vatandaşların hesaplarına yatırılması bekleniyor.

Editör: Resul Özdil