İSTANBUL (AA) - Haliç Üniversitesi öğrencileri ve Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı görevlileri, lösemi hastası çocukları ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, öğrenciler ve vakıf görevlileri, lösemi hastası çocukları tedavi gördükleri Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Kliniğinde yalnız bırakmadı.

Lösemiyle mücadele eden çocuklara ve ailelerine moral olmak amacıyla gerçekleşen ziyarette vakıf görevlileri ile birlikte Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü öğrencileri yer aldı.

Heyet, tedavi gören çocuklar ve ailelerle sohbet ederek hazırladıkları hediyeleri takdim etti. Gönüllülük Kulübü öğrencileri ve tedavi gören çocuklar birlikte şarkılar söyleyip keyifli anlar geçirdi.

Ziyarete katılan Haliç Üniversitesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Fatma Özhan, duygularını şöyle ifade etti:

İş Bankası ve Anadolu Sigorta'dan ihracat kredilerine yönelik kefalet sigortası İş Bankası ve Anadolu Sigorta'dan ihracat kredilerine yönelik kefalet sigortası

"Bugünkü ziyaretimizi bir süredir hastanede tedavi gören çocuklarımıza moral olmak ve psikolojik destek vermek için gerçekleştirdik. Lösemili çocukların moral ve motivasyonunun yüksek tutulması oldukça önemli. Biz de bu hastalıkla mücadele eden çocuklarımızı ve ailelerini ziyaret ederek onlara mini bir bayram kutlaması yaptık."

Kaynak: aa