İlçemizde gıda sektöründe büyük boşluğu dolduran Gözde Künefe İrfanlı mahallesinde açıldı. Düziçililerin hizmetine giren yeni işletmede onlarca çeşit künefe seçeneği bulunuyor.

gözde künefeden sipariş vermek için 0552 606 0180 telefon

Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner yaptığı açılış konuşmasında, 'İlçemiz her geçen gün biraz daha güzelleşiyor, biraz daha büyüyor bu güzelleşmede Ergün kardeşim de katkıda bulundu. Yüreğine, emeğine, ellerine sağlık bu gün gözde künefenin açılışını yapıyoruz. Rabbim ona helalinden bol para kazanmayı nasip etsin. İlçemiz halkına böyle güzel hizmet getirdiği için teşekkür ediyoruz. ' ifadelerini kullandı.


İşletmeyi Düziçine kazandıran girişimci Ergün Bozkurt, 'yeni işletmesi ile sektörde iddialı olduklarını söyleyerek; "Yüzlerce yıllık geçmişine rağmen bugüne kadar özelliğini kaybetmeden gelen tel kadayıf, tereyağı, tuzsuz peynir ve şerbetten yapılan künefe, kenti ziyarete gelen yerli ve yabancıların tüketmek istedikleri tatlılar listesinde her zaman ilk sırada yer alıyor. Bu eşsiz lezzeti Düziçine kazandırmak istedik.'dedi.

Gaziantep savcısı Bülent BALLI, Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner'in açılışını yaptığı işletmeye kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. İrfanlı mahallesi, Şehit Ast. Burak Demirci caddesinde açılan gözde künefeden sipariş vermek için 0552 606 0180 telefon numaralarından ulaşabilirsiniz. Haber-Fotoğraf: Ersin Şimşek