Yapılan araştırma sonucunda en çok kripto para birimini listeleyen merkezi borsa olarak Gate.io öne çıktı. Gate.io, bin 898 kripto para birimi listelemesiyle 9 kripto para borsası arasında spot kripto para birimi desteği açısından lider konumda bulunuyor.

Gate.io Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez, yapılan araştırma sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sönmez, Gate.io'nun özgür piyasaları, finansal erişilebilirliği ve yatırımcı refahını desteklediğini belirterek, Gate.io'nun dünyanın lider borsalarından biri olduğunun bağımsız bir araştırma ile kanıtlandığını vurguladı.

Gate.io, Tokeninsight Araştırmasında Lider Konumda En Çok Kripto Para Birimi Desteği Sunuyor!

Kafkas Sönmez, Gate.io'nun kripto endüstrisine ayak uydurmak için çevik bir inceleme ve listeleme süreci gerektiğini belirtti. Sönmez, "Milyonlarca kullanıcımızı mümkün olduğunca çok projeyle buluşturmaya çalışıyoruz. Güçlü operasyon ekibimiz sayesinde yatırımcılar, trend olan ve kısa vadede önemli kazanımlar elde etmeyi mümkün kılan projelere kolayca erişebiliyorlar" dedi.

Gate.io'nun, kripto para yatırımcılarına alım satımın dışında getiri elde etme imkanı sunan Earn ürünleri konusunda da lider konumda olduğu belirtildi. Gate.io'nun çeşitli kazanç ürünleri sunarak kullanıcıların finansal açıdan güçlenme alternatiflerini artırdığı ifade edildi.

Korsanlar Ganimet Peşinde: Yeni Macos Arka Kapısı Kripto Para Cüzdanlarını Hedef Alıyor

Gate.io, Türkiye'nin küresel büyüme operasyonlarının merkezi olarak görülüyor ve Türkiye'ye özel borsası Gate.TR üzerinden 150'den fazla kripto para birimi Türk lirası cinsinden alınıp satılabiliyor.

Gate.io'nun, Gate Startup üzerinden ekosisteme kazandırdığı onlarca yeni kripto para projesi ile 160 milyon doları aşkın yatırım topladığı da belirtiliyor.

Antalya’da züccaciye sektöründe 2 milyar dolarlık iş anlaşması Antalya’da züccaciye sektöründe 2 milyar dolarlık iş anlaşması

Gate.io, küresel borsada sunulan pek çok ürünü, Türk kullanıcıları için de özelleştirerek sunmayı sürdürüyor. 

Editör: Resul Özdil