Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir, ekiplerin yoğun çaba sarf ettiği çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ellek Belediyesi Yol Bakım Çalışmalarına Hız Verdi (4)Başkan Yeşildemir, Ellek Belediyesi'nin üst yapı ve yol işleri ekiplerinin, ana cadde ve ara sokaklarda bulunan çukurları sıcak asfalt ile yama yapımıyla onarmaya devam ettiğini duyurdu.

Ellek Belediyesi Yol Bakım Çalışmalarına Hız Verdi (3)Yol bakım ekiplerinin özverili çalışmalarını takdirle karşıladığını belirten Başkan Yeşildemir, çalışma arkadaşlarını tebrik etti.

Ellek Belediyesi Yol Bakım Çalışmalarına Hız Verdi (2)Yol bakım ve onarımının, hem sürücülerin güvenliği hem de bölgenin estetiği açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Yeşildemir, Ellek Belediyesi'nin bu konudaki kararlılığının sürdüğünü ifade etti.

Ellek Belediyesi Yol Bakım Çalışmalarına Hız Verdi (5)Ellek Belediyesi'nin yol bakım çalışmalarıyla ilgili vatandaşlar tarafından da olumlu geri dönüşler alındığı biliniyor.

Otomotivde 'ÖTV İndirimi' Heyecanı: Oranlar Düştü, Fiyatlar Ne Olacak? Otomotivde 'ÖTV İndirimi' Heyecanı: Oranlar Düştü, Fiyatlar Ne Olacak?

 Yapılan çalışmaların, bölge halkının günlük yaşamını kolaylaştırdığı ve ulaşım konforunu artırdığı gözlemleniyor. Ersin Şimşek 

Editör: Ersin ŞİMŞEK