Düziçi Kaymakamlığı organizesinde, halk meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakam Turgay İlhan başkanlığında, Düziçi halk eğitim merkezi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkanı Alper Öner, Düziçi Meslek Yüksekokulu Müdürü Selim Serhan Yıldız, İlçe emniyet müdürü Tuncer Yıldırım, İlçe jandarma komutanı Özkan Çakmakcı, kamu-kurum müdürleri, il genel meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşların şikâyet ve isteklerini yetkililere aktarmasıyla başlayan toplantı da genel güvenlik ve asayişini etkileyen konular değerlendirilerek yapılması gereken çalışmalar, alınması gereken önlemler, ihtiyaç ve sorunlar ile kurumlar arası koordinasyonu gerektiren hususlar görüşüldü.

https://youtu.be/R4Ch3_EDEqc

Belediye Başkanı Alper Öner ise, “İller bankasıdan 3 milyon lira kredi alıp, yaza kadar su sorunun çözüleceğini, çalınan menhol kapaklarının yenilerinin en kısa zamanda takılacağını, Akdere-farsak’ta bulunan tarım arazisi sulaması için gerekli çalışmaları yapacağını aktardı.

Muhtar ve vatandaşlardan gelen şikayetler başlıca, Çevre yolunun aydınlatılması, tarım arazilerinin su sorunu, kömür yardımı, trafik işaret levhalarının yenilenmesini dile getirdiler.

Düziçi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürü Ali Galip Mart, vatandaşlara dağıtılacak kömür için ihale olduğunu 10 gün içerisinde yardıma muhtaç insanlara dağıtılmaya başlayacağını ifade etti.

Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan ise, vatandaşların dile getirdiği sorunları tek tek not aldırarak, bu sorunların çözüme kavuşturulması için imkânların el verdiği ölçüde çaba göstereceklerini ifade etti.