Osmaniye Hayırda Öncüler İnsani Yardım Derneği, dünyanın dört bir tarafında yaptığı insani yardım çalışmalarının dışında imza attığı kalıcı eserlerle umut olmaya devam ediyor.
Bu Kapsamda Osmaniye de yüzelli kişilik, beş katlı Karamıklar Yetim Evinin yapımında sona gelinirken, Düziçinde yaklaşık 300 kişi kapasiteli yetim evi inşaa edilecek. Düziçili işadamlarından Karamıklar İnşaatı Sahibi Hakan Karamık, Osmaniye yapılan ve Düziçinde yapılacak olan yetim evinin sponsoru oldu.
Hakan Karamık yaptığı açıklamada, "Düziçinde yetim evi için zemin etüdü yapılıyor. İnşallah eşi benzeri görülmemiş bir yetim evi olacak. Annelerin çocuklarıyla birlikte kalabileceği güzel bir yer inşaa ediyoruz. Haziran ayında inşaatın ilk temellerini atmayı hedefliyoruz." dedi.
Osmaniye Hayırda Öncüler İnsanı Yardım Derneği Başkanı Hakan Belikırık, yetimlerin yılın her vakti eğitim, sağlık, gıda, kıyafet ve barınma gibi ihtiyaçlarını karşıladığımız, bayramlarda gülücükleri eksik olmasın diye yeni elbiseler hediye ettiğimiz, güvenli ortamlarda büyümeleri için yetim evleri yapmaya çalışıyoruz.

Belikırık, Osmaniyeli hayırseverlerimiz sağ olsunlar yetim dendiğinde ilgisiz kalmadılar. Onların verdiği maddi ve manevi desteklerle çok kısa zamanda yüzlerce yetime yardım eli uzatıldı. Bu yetimlere yardımda bulunan Hakan Karamık beye ve Mahmut Karamık beye bu zamana kadar ki destekleri için plaket verdiklerini belirtti. Haber-Fotoğraf: Ersin Şimşek