Düziçinde, vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan Refik cesur bulvarı ile sokaklarda çevre kirliliğini önlemek amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekibin kullandığı mobil çöp toplama araçları yenilendi. 20 tane yeni mobil çöp aracının yanında, Düziçi belediyesi temizlik işleri logolu kıyafetleriyle daha temiz bir Düziçi için çalışacaklar.

Düziçinde gündüz saatlerinde halkın yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda özellikle kirliliğin görüldüğü yerlerde mobil çöp toplama araçlarıyla temizlik çalışmaları yapan ekipler, cadde ve sokaklar ile yollara gelişigüzel atılan çöpleri elle süpürerek çevrede oluşan kötü görüntüyü ortadan kaldırıyor.

Şehir merkezi ile mahallelerde çöplerin her gün düzenli olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince toplandığını belirten Belediye Başkanı Alper ÖNER, "Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı cadde ve sokakların temizlenmesi amacıyla 20 adet gezici çöp toplama aracını tahsis ettik. Halkımızın ve esnafımızın güne temiz bir çevre ile başlamaları için görev yapan arkadaşlarımız yolları, sokakları ve caddeleri temizliyor. Düziçimizin temiz ve sağlıklı bir çevreye kavuşması için temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz" dedi. Ersin ŞİMŞEK