Osmaniyenin Düziçi ilçesi SGK Müdürlüğü'ne atanan Fatih Öz, görevine başladı. SGK Müdürü Öz, göreve başlamasıyla birlikte gazetemizi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette SGK Müdürü Fatih Öz, Sabır gazetesi imtiyaz sahibi Osman ŞİMŞEK ve yazı işleri müdürü Ummuhan ŞİMŞEK ile bir süre sohbet etti.
Müdür Öz, Düziçi halkına en iyi şekilde hizmet verebilmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini, ilçe halkının sgk ile bütün konularda yardımcı olmak için görevinin başında olduğunu, sadece sgk'da ile sorunlar için değil, tanışmak isteyen, yardımcı olabileceğimiz her şey için sgk ilçe müdürlüğünde bir bardak çay içmeye davet etti.
Düziçine atanmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten SGK Müdürü Öz; “Düziçi, hem tarihi hem de doğal güzellikleriyle ülkemizin nadide ilçelerinden biridir. Buraya atanmaktan son derece mutluyum. İnsanları da sıcak kanlı. Düziçi SGK Müdürlüğü olarak Düziçi vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. İnşallah çalışma arkadaşlarımızla birlikte ilçemizin halkına en iyi şekilde hizmet vermek için çaba göstereceğiz” dedi. Düziçi SGK Müdürü Fatih Öz, evli ve 2 çocuk babası. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Sabır Gazetesi İmtiyaz sahibi Osman ŞİMŞEK ise 'Gazete olarak demokrasi ilkelerine bağlı kalarak herkesin diline tercüman olmak gayesinde olduklarını belirtti.Şeffaf ve dürüst bir gazetecilik anlayışıyla insanlarımızın sorunlarını,ilçemizin problemlerini,yaşanan önemli gelişmeleri manşetlerine yansıtmak amacında olduklarını kaydeden ŞİMŞEK, çalışmalarında SGK müdürlüğüne başarılar diledi. Ersin Şimşek