Ramazan Bayramı nedeniyle Düziçi Kaymakamlığınca Öğretmenevinde bayramlaşma töreni yapıldı. Öğretmenevinde yapılan bayramlaşmaya başta Düziçi Kaymakamı Mutlu ALMALI olmak üzere, Belediye Başkanı vekili Efendi NAMLI, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan ESEN, MYO Müdürü Alaeddin YÖRÜK, Emniyet Müdür V. Mustafa GÖK, Kurum Müdürleri, Belde Belediye Başkanları, Siyasi Partilerin Temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
İlçe Kaymakamı Mutlu ALMALI; “Dostluğun, kardeşliğin, iyilik ve güzelliklerin, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğu ve sevincini yaşıyoruz.
Toplumumuzda bayramlar sevgi, saygı ve kardeşlik duygularımızın en güzel yaşandığı herkesin ortak duygularla birleştiği mübarek günlerdir. Bundan dolayı bayramlar, anlam ve önemine uygun olarak kutlanmalı, başta yakınlarımız olmak üzere, özellikle kimsesizler ve yaşlılar ziyaret edilmeli, gönülleri alınmalı yalnızlıkları hissettirilmemelidir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Düziçili hemşerilerimin ve her kademede görevli mesai arkadaşlarımın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.” Dedi. Bayramlaşma töreninden sonra Protokol üyeleri ile birlikte Çamiçi Mezarlığında bulunan Düziçi Şehitliği ziyaret edildi. Ziyarette Şehitler ve ebediyete intikal eden Gaziler için Kur-an'ı Kerim okunup dualar okundu. Ersin Şimşek