Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner, 15 tatil’e girecek öğrencilere müjde verdi. Cuma günü öğleden sonra Çocuk köyünde, çocuklara hediyeler verip karne şenliği yapılacak.

Alper öner Nezel restaurant’ta gazetecilere yaptığı açıklamada, Ülkemiz ve Düziçi’nde her bireyin bildiği üzere geleceğimiz çocuklarımızdır. Biz de belediye olarak her zaman önceliğimizi çocuklarımıza verdik. Çeşitli etkinliklerle onları hiçbir zaman unutmadık. Hepimizin kabul edeceği gerçek ise yarınlar onların olacak. Bu
Güzel ilçeyi gelecekte yönetecek olan da yine çocuklar olacak. Ülkemizde ve Dünya da iki yıldır devam eden covid-19 salgını ile ilgili olarak en büyük sıkıntıyı çocuklarımız çekti. Onlar bu süreçte okullarından, oyun alanlarından, arkadaşlarından ve akrabalarından mahrum kalıp, dijital dünyanın içine ve eve hapsoldular. Her ne kadar belediye olarak onların yanında olmaya çalışsak ta yeterli olmadığını biliyoruz. Bu yüzden sömestr tatiline girerken onlara unutmayacakları bir şenlik düzenlemek istedik. Bunu için de Düziçi Çocuk köyün’de bir karne şenliği düzenlemeye karar verdik .

Bu karne şenliği kapsamında ; Yüz boyama, pamuklu şeker, popcorn, balon şov, palyaçolar, şişme park, Animasyonlar, yarışmalar, çizgi film karakterleri ve müzikler yer alacaktır. Amacımız hoşça vakit geçirtmek ve ailelerle birlikte eğlenebilmektir. Tekrar belirtmekte fayda varki ; mutlu çocuklar, mutlu bir kentin temel taşlarıdır.

https://youtu.be/fozULvmV05M


O gün çeşitli hediyeler vererek te unutulmaz bir gün olmasını sağlayacağız .
Karne Şenliği kapsamında 19 ocak 2022 Çarşamba günü , Düziçi Belediye Başkanlığı ‘nda siz değerli basın mensuplarımızla bir araya gelerek bu muhteşem şenliğin detaylarını konuşmak ve sizlerin katkılarını almak arzusundayız. Davetimize icabet etmenizi diler, Çalışmalarınızda başarılar temenni ederim. ifadelerini kullandı. Haber: Fatma Hakkoymaz Şimşek