Kültür ve Turizm Bakanlığı ile OPET arasında "Sillyon Antik Kenti Sponsorluk Protokolü" imzalandı Kültür ve Turizm Bakanlığı ile OPET arasında "Sillyon Antik Kenti Sponsorluk Protokolü" imzalandı

Canlı yayında gazeteci Ersin Şimşek ve Zeki Kurultak’ın sorularını yanıtlayan ikili, seçim vaatleri ve projeleri hakkında konuştu.
Süleyman Algan, özellikle depreme dayanıklı konut yapımı ve sosyal belediyecilik projelerine vurgu yaparken, Düziçi için kapsamlı bir kalkınma planından bahsetti. Algan, "Hedefimiz Düziçi'ni daha yaşanabilir bir yer haline getirmek," dedi.

Musa Kahya ise, partinin yerel seçimlerdeki gücüne ve vatandaşlardan aldıkları desteğe dikkat çekti. Kahya, "CHP olarak Düziçi'nde her zaman halkın yanındayız ve halkımızın desteğini hissediyoruz," şeklinde konuştu.
Yayın sırasında, şehit haberlerine de değinildi ve her iki siyasetçi, şehit olan askerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileğinde bulundu. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Düziçi'ne olan ilgisi ve destekleri de gündeme geldi.

Editör: Ersin ŞİMŞEK