Düziçi Atatürk Ortaokulu okul sporlarında Dart Branşında il şampiyonu, bölge şampiyonu ve gruptan şampiyon çıkarak, Adana da yapılan Türkiye Şampiyonasında 10. Oldu. Bu şampiyonluğa doymayan Atatürk ortaokulu girmiş olduğu bütün müsabakalarda derecesiz dönmüyor. Öğretmenler Hasan KÜTÜK ve Sami DEMİR dönem boyunca öğrencileriyle…

19 Mayıs Gençlik ve spor müsabakasında dereceye giren öğrenciler Orçun ÇİL,Döne Göknur YİĞEN, Durdane Gül CUMA, Merve GÜLKILIÇ okulana kupa getirerek büyük bir sevinç yaşandı. Bu sevinç ilçemizin sevinicidir. Ailelerimiz ne kadar bilinçli olup spora teşvik ederse öğrencilerin hem özgüveni artacaktır hem de akademik başarısı artacaktır.

Bu özel müsabakada büyükler kategorisinde Atatürk Ortaokulu öğretmenlerinden Hasan KÜTÜK il üçüncüsü olurken Sami DEMİR il dördüncüsü olarak öğrencileriyle beraber kupayı kaldırdı.

Geçtiğimiz yıl Dart Şampiyonasında Türkiye 5. Si olan Atatürk Ortaokulu, son 5 yılın masa tenisi il birincisi olan Ortaokulu Adıyaman grup maçlarında ilimizi başarıyla temsil etti.
Bu başarıların arkasında Düziçi halk eğitim merkezi tarafından Atatürk ortaokulunda verilen beceri geliştirme kursunun vermiş olduğu eğitimde bulunmaktadır. Bu tür eğitimlerin ilçemiz genelinde bütün okullarda verilmesi ilçemizin spor dallarında daha çok başarılara imza atmasını imkan sağlayacaktır. Haber: Ersin Şimşek