Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC)'ni ziyaret etti.


Ziyarette Ak Parti İl Başkanı Seydi Gülsoy,
Kadın Kolları Başkanı Emine Yüksel Coşkun,
Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Hanifi Zaimoğlu,
Osmaniye Belediyesi Meclis Üyesi Necati Okur ve
Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Bozkan yer aldı.


CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Kentte yaşanan sorunlardan ve vatandaşların talep ve beklentilerinden bahseden Cihangir, ayrıca cemiyet, federasyon ve konfederasyon çalışmaları hakkında bilgiler verdi.


Ak Parti Osmaniye Milletvekili Durmuşoğlu, Ak Parti'nin bütün kademeleriyle sahada olduğunu söyledi.


Türk Siyasetinde istikrarın büyük önem taşıdığını ifade eden Durmuşoğlu şunları kaydetti, " 'TBMM' iki buçuk aylık aranın ardından yeniden açılıyor. Bizler parti mensupları olarak bu süreçte saha çalışmalarına önem verdik. Ben Ak Parti dönemindeki kazanımların kalıcı hale gelebilmesi için, 2023 yılında Ak Parti iktidarının devam etmesi gerektiğine inanıyorum. Ak Parti'nin iktidarda kalması ve Cumhurbaşkanımızın da, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı olarak devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Şu anda Türkiye'de Cumhurbaşkanımız gibi çalışacak bir muhalefet yok. Bu nedenle sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmamız lazım. Türkiye Ak Parti iktidarlığı döneminde çok güçlü bir devlet oldu. Uzun yıllardır gerçekleşmesi planlanan birçok proje bu dönemde hayata geçirildi."


Durmuşoğlu, kentte yapımı devam eden projelerin takipçisi olduklarını sözlerine ekledi. CGC Basın